Nemzetközi értékszállítás

Legyen szó egy kiállításra küldendő ékszer kollekcióról, vagy kereskedelmi banki partnereink által külföldről igényelt valuta beszállításáról, a TrezEx nemzetközi hálózata, felelőssége és tapasztalata tökéletes biztonságot kínál Önnek!

Szolgáltatás határok nélkül
A TrezEx tevékenysége nem korlátozódik csak Magyarországra.A Brink’s Globális Szolgáltatások (Brink’s Global Services) hazai kizárólagos partnereként, az egész világot átfogó biztonságos értékszállítási megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Legyen szó akár nemesfémek, ipari biztonsági kellékek, műkincsek és ékszerkollekciók szállításáról,vagy kereskedelmi banki partnereink által külföldről igényelt valuta behozataláról, a TrezEx tagsága a világ egyik legnagyobb értéklogisztikai hálózatában tökéletes biztonságot kínál partnereink számára.

A BGS segítségével munkatársaink megszervezik és háztól házig történő felelősségvállalással tökéletesen biztonságos módon megvalósítják az igényelt értékszállítást a megrendelt célállomásra, legyen szó akár légi-, vagy közúti szállítási igényekről.