Biztonságos pénz- és értékszállítás

Alaptevékenységeink egyikeként vállaljuk készpénz és egyéb értékküldemények kereskedelmi bankok és a Magyar Nemzeti Bank, valamint kis-és nagykereskedelmi partnereik közötti szállítását, de biztosítjuk egyéb értékküldemények disztribúcióját is, legyen szó étkezési jegyekről, nyomdai zárjegyekről, vagy akár készpénzt helyettesítő csekkekről, ékszerekről, bankkártyákról.

Partnereink értékeinek biztonságos szállítását a legmodernebb, tökéletesen biztonságos és karbantartott páncélautóinkkal, a Magyar Nemzeti Bank és az Európai Unió előírásainak, valamint a nemzetközi normáknak megfelelően, teljes tevékenységi körünket átfogó biztosítási fedezet mellett végezzük. Közel 100 darabból álló járműparkunkat a kor követelményeinek megfelelő biztonsági berendezésekkel és páncélozással ellátott járművek alkotják, ami garantálja a szállított értékek biztonságos célba juttatását, és szavatolja munkatársaink személyes védelmét. Járműveink a legkorszerűbb járműkövető rendszerrel vannak felszerelve, amely alapfunkcióján túlmenően alkalmas a tárolt értékek további védelmére is és lehetőséget biztosít a GSM kommunikációs csatorna kiváltására is.

Korunk rohamosan romló közbiztonsági környezete indokolja, hogy tevékenységünket egy olyan átadás-átvételi rendszer alkalmazása mellett folytassuk, amely lehetővé teszi a másodpercek alatti rakodást. Mindezek mellett a bűnözői elemek elrettentése és munkatársaink védelme érdekében az értékszállítást Budapesten és vidéken is olyan speciális biztonsági dobozokban végezzük, melyek egy esetleges támadási kísérlet esetén azonnal roncsolják és megfestik a bankjegyeket.

A TrezEx magyarországi kirendeltségeinek fizikai elhelyezkedése, országos lefedettségünk biztosítja partnereink számára értékküldeményeik gyors és pontos szállítását.

Szolgáltatás határok nélkül
A TrezEx tevékenysége nem korlátozódik csak Magyarországra. A Brink’s Globális Szolgáltatások (Brink’s Global Services) hazai kizárólagos partnereként, az egész világot átfogó biztonságos értékszállítási megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Legyen szó akár nemesfémek, ipari biztonsági kellékek, műkincsek és ékszerkollekciók szállításáról,vagy kereskedelmi banki partnereink által külföldről igényelt valuta behozataláról, a TrezEx tagsága a világ egyik legnagyobb értéklogisztikai hálózatában tökéletes biztonságot kínál partnereink számára.

A BGS segítségével munkatársaink megszervezik és háztól házig történő felelősségvállalással tökéletesen biztonságos módon megvalósítják az igényelt értékszállítást a megrendelt célállomásra, legyen szó akár légi-, vagy közúti szállítási igényekről.