ATM üzemeltetés

Napjainkban a lakosság számára a készpénz forrását a legtöbb esetben az ATM-készülékek jelentik. A bankautomaták készpénzkészletének biztosításához nyújt a TrezEx dinamikusan növekvő ATM-üzemeltetői üzletága teljes körű szolgáltatást, amely számos tevékenységet fed le.

A TrezEx  magasan képzett szakemberekből álló ATM-csapata nemzetközi és hazai tapasztalatai, valamint a legmagasabb szintű technológiai és biztonsági háttér alkalmazásával garantálja bármilyen típusú ATM berendezés üzemeltetését az ország teljes területén, 0-24 órás időtartamban.

Vállaljuk bankautomaták szakszerű, a biztonsági igényeknek minden tekintetben megfelelő töltését és ürítését, valamint ATM értéktár üzemeltetését és az üzemeltetéshez kapcsolódó jelentések elkészítését. Kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik a pénzkazetta szettek kezelése, az ATM-hálózatok FLM és SLM szervizelése, valamint a kezelésünkbe adott berendezések folyamatos, valósidejű monitoringja, felügyelete. A készpénzkiadó automatákhoz kapcsolódó szolgáltatásaink között kiemelt helyett foglal el az ATM hálózatok készpénz optimalizálása.