Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink felölelik a készpénz-logisztika és az értékszállítás teljes spektrumát. Fő profilunk az ATM-ek teljes körű kiszolgálása és a készpénz feldolgozásához (számolás, forgalomképesség, valódiság ellenőrzése) kapcsolódó készpénz-logisztikai folyamatok.

Társaságunk közel 100 páncélozott járművel rendelkezik, amelyek egy része partnereik készpénzkiadó automatáinak töltését és ürítését végzi, míg flottánk másik részével ügyfeleink értékeinekF szállítását végezzük az ország egész területén.

A Magyar Nemzeti Bankkal kialakított együttműködés keretében a TrezEx jelentős szerepet játszik a hazai pénzintézetek valutaellátásában. A gazdaság valutaigényének megfelelően külföldi partnereinkkel együttműködve biztosítjuk a valuta Magyarországra szállítását, a hazai pénzintézetek közötti szétosztását, valamint a külföldi bankjegyek és érmék forgalomképességének vizsgálatát.

A Brink’s Global Services hazai kizárólagos partnereként, ügyfeleink értékeinek biztonságos szállítását a világ számos pontjára biztosítjuk, teljes értékre történő háztól-házig felelősségvállalással.


1Nemzetközi értékszállítás 

Legyen szó egy kiállításra küldendő ékszer kollekcióról, vagy kereskedelmi banki partnereink által külföldről igényelt valuta beszállításáról, a TrezEx nemzetközi hálózata, felelőssége és tapasztalata tökéletes biztonságot kínál Önnek!

2Biztonságos pénz- és értékszállítás 

Alaptevékenységeink egyikeként vállaljuk készpénz és egyéb értékküldemények kereskedelmi bankok és a Magyar Nemzeti Bank, valamint kis-és nagykereskedelmi partnereik közötti szállítását, de biztosítjuk egyéb értékküldemények disztribúcióját is, legyen szó étkezési jegyekről, nyomdai zárjegyekről, vagy akár készpénzt helyettesítő csekkekről, ékszerekről, bankkártyákról.

3Készpénz és egyéb értékfeldolgozás 

A készpénz továbbra is alapvető fontossággal bír társadalmunkban. Az elektronikus fizetési módok mellett Magyarországon a kiskereskedelemben továbbra is a készpénzes fizetési mód a legelterjedtebb: készpénzre van szükség az üzletek […]

4ATM üzemeltetés 

Napjainkban a készpénzfelvétel a legnagyobb arányban bankjegy automatákon keresztül történik. Az ATM-ek készpénz készletének biztosításához nyújt aTrezEx dinamikusan növekvő ATM üzletága teljeskörű szolgáltatást.

5Egyedi szolgáltatások 

A parkoló automaták üzemeltetésétől a hamis bankjegy felismerő tréningig, számos egyedi szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére!