Leendő ügyfeleinknek

Örök kérdésként merül fel ügyfeleink részéről, mikor először keresnek maguknak készpénz-logisztikai szolgáltatót, hogy milyen ismérvek alapján válasszák ki leendő partnerüket?

Tanácsunk minden esetben ugyanaz: legyen szó akár pénz- vagy értékszállításról, a hazai fizetőeszköz vagy valamilyen valuta éjszakai trezorálásáról, bankautomaták üzemeltetéséről és töltéséről-ürítéséről, esetleg egy drágakő küldemény nemzetközi szállításának megszervezéséről és biztosításáról, a legfontosabb, hogy olyan partnert válasszanak, akiben tökéletesen megbíznak.

A bizalmat erősíti, ha az adott vállalkozás komoly referenciákkal és sok éves megbízható működési előélettel, továbbá stabil és tőkeerős szervezeti háttérrel rendelkezik. Fontos, hogy a vállalkozás, amelyre értékeiket bízzák, rendelkezzen globális és teljes értékre fedezetet nyújtó biztosítással. Az országos lefedettség jelentősen gyorsítja, pontosabbá teszi a szállítmányok indítását és érkezését.

Megítélésünk szerint kiemelkedő jelentősége van a megfelelő személyi és tárgyi feltételek meglétének – minden esetben jó jel, ha a kiválasztott partner foglalkoztatási politikája makulátlan, munkatársai képzettsége és alkalmassága megkérdőjelezhetetlen, páncélozott autóflottája a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelel, és zökkenőmentes operációs háttérrel rendelkezik minden általa nyújtott szolgáltatásra.

A TrezEx-nél azt valljuk, hogy csak az a vállalkozás nyújthat nemzetközi szintű szolgáltatásokat partnereinek, amely folyamatosan követi a piac technológiai újításait és munkatársai számára ezeknek megfelelően rendszeresen továbbképzéseket biztosít.

A TrezEx mindezeknek a kritériumoknak megfelel!

Működési filozófiánk alapja, hogy ügyfeleink a számukra fontos értékeiket bízzák ránk. Legyen szó akár készpénzről, nemesfémekről, utalványokról, értékpapírokról vagy zárjegyekről számunkra a legfontosabb, hogy a ránk bízott szállítmány hiánytalanul, biztonságosan és határidőre eljusson a rendeltetési helyére.

Munkatársainkkal mindent elkövetünk azért, hogy az Önök bizalmát kiérdemeljük, és hosszú távon megtarthassuk!